Hoe ontvang ik een offerte van MeerEntertainment.nl?

Wij willen graag weten wat voor feest u geeft, hoeveel gasten er komen, wat de gelegenheid is en waar de feestlocatie gevestigd is. Ook zijn uw persoonlijke gegevens zoals naam, telefoon en email van belang zodat wij contact kunnen zoeken bij vragen.

 

Hoe boek ik MeerEntertainment.nl?

Ons boeken gaat heel gemakkelijk. Als de offerte u bevalt of als ons gesprek u interesse heeft , dan kunt u ons een mail sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

U kunt het beste meteen boeken als de datum van uw feest bekend is. Dan is de kans het grootst dat wij op die datum nog ruimte in de agenda heeft. Met name de maanden april, mei, en juni en de maanden september, oktober en november zijn altijd erg in trek voor feesten en evenementen.

 

Hoe wordt mijn boeking bevestigd?

U bevestigd uw boeking door een email te sturen dat u gebruik wil maken van onze offerte. We  sturen u dan een bevestiging per email toe.

 

Hoe zit het met het opbouwen en afbreken van de apparatuur?Mazda20133-1

Wij komen komt normaal gesproken met twee mensen de apparatuur opbouwen. Voor het opbouwen hebben wij ongeveer 2 uur nodig. Voor het afbreken hebben wij nog 1,5 uur nodig.

 

Welke stroomvoorziening hebben jullie nodig?

Wij hebben twee lege groepen van elk 16 ampère/3500W nodig. Deze groepen moeten volledig beschikbaar zijn voor ons. Er mogen dus ook geen andere apparaten op aangesloten zijn.

 

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?Paardenburg

Wij hebben geen tafels nodig. Onze set is een zelfdragend geheel. Wij hebben de beschikking over verschillende booths.  Onze standaard set heeft een ruimte nodige van 5mtr x 2mtr. In overleg kunnen we dit altijd aanpassen.

 

Zijn jullie voorbereid op optredens?

Ja, als dit van tevoren aangegeven wordt wel. Wij beschikken over een microfoon. Zodra de artiest professioneler wordt kunnen wij tegen een meerprijs ook een zangset met monitoren leveren.

 

Voor hoeveel personen kunnen jullie het licht en geluid verzorgen? 201011_1N2R_147

Wij kunnen voor 1000 personen het licht en geluid verzorgen. Maar ook als u een feest geeft waarbij meer mensen aanwezig zijn, zijn wij in staat om dit volledig te faciliteren.